Om Oss

Vi skribenter på ut i natur fokuserar främst på att du som läsare ska få en så bra uppfattning som möjligt om ämnet. Vi försöker tänka på så många olika frågor och problem som möjligt, och sedan skriva små kluster av texter kring de. Det är därför du ofta hittar fler än en artikel om samma ämne på vår sajt.

Alla skribenter är hobby-naturare som vi gillar att kalla det. Vi gillar att vara i naturen helt enkelt, vare sig det gäller fiske, vandring eller att campa. Det spelar ingen roll – så länge det är ute i det fria.

På utinaturen har vi framförallt två stycken skribenter som skriver vårt innehåll, detta är Jonathan och Jonas. De har en bred erfarenhet ifrån området och kan därför de mesta och gör att vi får högkvalitativt innehåll på vår hemsida. Här vill vi skriva mer om dem för att ni som läser skall få en bättre bild om vilka personerna är bakom texterna som skrivs.

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson
Jonas Nilsson

Jonas Nilsson är en sann naturmänniska och har varit det sedan länge. En produkt av att vara uppväxt i ett av de mest natursköna områden uppe i Norra Sverige. Jonas har länge alltid varit ute mycket i naturen men har på senare dar och efter covid åren börjat vara ännu mer ute i naturen. Jonas gör allt han kan ute i naturen och kan vara lite periodare när de kommer till vad han gör. Men har sitt huvudfokus i vandring i olika slag, antingen enkla vandringar över dagen eller längre sträckor där det tar flera dagar. Också främst under dessa som mycket utrustning behövs och han kan testa många av de produkter som han skriver om här på utinatur.

  • Uppväxt: Luleå
  • Ålder: 36år
  • Intressen: Kombinerat med utomhusaktiviteter
  • Arbete: IT Konsult

Jonathan Nilsson

Jonathan Nilsson fiske expert
Jonathan Nilsson

Jonathan är vår fiske och jakt nörd. Jonathan har hållit på länge med båda områdena men fiske är det som funnits med sedan barnsben. Ett intresse som han delat med flera av sina familjemedlemmar vilket har gjort att han blivit en riktig hejare på att just se till dra upp de där största fiskarna. Sedan han nu gått ut universitetet och börjat jobba har han även kunnat börja köpa mer roliga prylar kopplat till fisket vilket har varit en drivkraft bakom att börja skriva om det och dela med sig av det till er läsare av utinatur. Jakten är något som är ett mer nyfunnet intresse som han även delar med kollegan Johan där de båda är nyblivna medlemmar i ett jaktlag uppe i norr.

  • Uppväxt: Luleå
  • Ålder: 34år
  • Intressen: Jakt och fiske
  • Arbete: Byggkonstruktör

Vårt mål

Vårt mål med sajten är att på ett så snabbt sätt som möjligt kunna informera läsaren om ämnet i fråga. Vi försöker också dela upp artiklarna så att du slipper leta runt i en 10.000 ord lång artikel efter din specifika fråga. Istället delar vi upp de i mindre delar med en huvudartikel.